Friday, September 2, 2011

IKLAN RAYA UNTUK TATAPAN

Tiap kali raya, kat televisyen, semestinya akan memaparkan iklan raya..Iklan raya yang paling aku tunggu2 every year of coz la iklan raya petronas,,coz iklan diorg ni ade dia punya sentimental value dia lah...macam boleh feel raya tu sket compared to other..

As i know, Kebanyakan iklan petronas ni di ilhamkan oleh Yasmin Ahmad...she's really got talent..coz most of her karya diingati oleh semua rakyat Malaysia coz it simple n unik..termasuk lah filem-filem beliau contohnya SEPET, MUALAF, dll lagi..

So kat bawah ni antara iklan RAYA PETRONAS yang aku download kalau korang masih ingat ar..best sangat


video

video



video

Selamat Hari Raya All...